Novalac Novamil 1+

Novalac Novamil 1+ menyediakan asas nutrisi yang seimbang untuk tumbesaran anak anda. Diperkaya dengan tokoferol, bentuk unik Vitamin E, ia menyokong imuniti anak anda.

3 gelas Novamil 1+ setiap hari memenuhi keperluan nutrien penting anak anda, termasuk Vitamin A, B kompleks, C, K, Zink dan Zat Besi. Disesuaikan untuk kanak-kanak berumur 1 hingga 3 tahun, Novamil 1+ menyampaikan nutrisi penting yang diperlukan untuk perkembangan mereka.

Formula Susu dengan Nutrien Seimbang dan Lengkap

glass of formula milk

Ciri Utama

Novamil 1+ mengandungi 29 nutrien penting untuk diet yang seimbang. Ia juga diperkaya dengan Tokoferol (sejenis Vitamin E) untuk membantu sistem imun anak anda kekal sihat.

Tocopherols

Tokoferol

Tokoferol berfungsi sebagai antioksidan yang kuat, melindungi daripada kerosakan sel dan meningkatkan tindak balas imun.

menyokong perkembangan kognitif dan ketajaman penglihatan

Omega 3 dan Omega 6 daripada Asal Tumbuhan

Omega 3 dan 6, berasal dari tumbuh-tumbuhan, menyokong perkembangan kognitif dan ketajaman penglihatan pada kanak-kanak.

Omega 3 and Omega 6

29 Nutrien Penting dengan with Omega 3 dan Omega 6

Formula ini mengandungi 29 nutrien penting, termasuk Omega 3 dan 6, untuk memberikan nutrisi menyeluruh dan seimbang untuk pertumbuhan yang optimum.

Bebas Sukrosa

Bebas Sukrosa

Ia bebas sukrosa, menampilkan rasa vanila semula jadi tanpa penambahan sukrosa, menjadikannya pilihan yang lebih sihat.

Sesuai untuk kanak-kanak 1-10:

Sesuai untuk kanak-kanak 1-10

product details FAQs about productBuy now

Maklumbalas Pelanggan

Ketahui Tentang Perkembangan Fizikal Anak Anda

Perkembangan fizikal kanak-kanak ialah proses kompleks yang dipengaruhi oleh banyak faktor, termasuk pemakanan. Susu formula tumbesaran ialah sejenis susu tepung yang direka untuk menyediakan nutrien penting yang diperlukan untuk perkembangan fizikal yang optimum pada kanak-kanak. Oleh itu, adalah penting untuk memilih susu formula yang boleh membekalkan & pemakanan yang seimbang untuk kanak-kanak.

Tahukah anda?

Bayi (0-1 tahun): Semasa bayi, perkembangan fizikal adalah pesat. Bayi meningkat tiga kali ganda berat lahirnya dalam tahun pertama kehidupan dan membesar secara purata 25 sentimeter. Mereka juga mengembangkan keupayaan untuk mengawal pergerakan kepala dan leher mereka, duduk, merangkak dan akhirnya berjalan.

Zaman kanak-kanak (1-3 tahun): Pada zaman kanak-kanak, kanak-kanak terus membesar dan berkembang dengan pesat. Mereka bertambah kira-kira 2 hingga 4 kilogram setahun dan tumbuh kira-kira 8 sentimeter. Mereka juga membangunkan kemahiran motor halus seperti menggenggam objek, menyusun blok dan melukis.

Kanak-kanak (4-9 tahun): Semasa zaman kanak-kanak, pertumbuhan perlahan, tetapi kanak-kanak terus berkembang secara fizikal. Mereka bertambah kira-kira 3 hingga 5 kilogram setahun dan membesar kira-kira 5 hingga 8 sentimeter. Mereka juga mengembangkan kemahiran motor kasar seperti berlari, melompat dan membaling serta kemahiran motor halus yang lebih kompleks seperti menulis dan menggunakan gunting.