novamil giraffe

Bonjour!

Selamat Datang Ke Novamil

Formula Susu Premium di Malaysia

Clean Milk Formula Source

Sumber Formula Susu Bersih

Kami mengatakan tidak kepada organisma yang diubah suai secara genetik (GMO), hormon tiruan seperti rBST serta antibiotik. Bukan hanya sekadar menambahkan nutrien yang tinggi dalam susu yang diformulasikan, tetapi juga bermula dengan asas berkualiti tinggi, iaitu susu. Kami mengutamakan bukan sahaja kesejahteraan anak-anak anda, tetapi juga lembu!!

Susu Tepung Formula Premium Padat Nutrien

Dirumus dengan berhati-hati, susu formula kami diperkaya dengan sekurang-kurangnya 29 nutrien penting, yang penting untuk kesihatan dan pertumbuhan anak anda. Daripada membantu mereka mengembangkan imuniti yang lebih kuat untuk memupuk minda dan emosi yang cemerlang, susu formula kami memberikan gabungan nutrien penting yang seimbang yang meningkatkan kesihatan dan keadaan mental mereka secara keseluruhan. Anda boleh yakin bahawa anak anda ditambah dengan susu formula premium padat nutrien setiap hari.

Nutrient-Packed Premium Formula Milk Powder

Keep It Super Fresh

Pastikan Ia Sangat Segar

Kami memastikan susu tepung formula kami kekal segar, dari ladang ke kilang. Kilang kami didirikan 200 kilometer dari ladang, jadi susu sampai kepada kami dalam masa 24 hingga 48 jam. Kami memberi perhatian lebih kepada perkara ini kerana kami ingin memastikan anak-anak anda mendapat formula susu yang paling segar dan sedap.

Pembungkusan Mampan untuk Kualiti & Esok yang Lebih Hijau

Kami mengatakan tidak kepada plastik dan ya kepada planet yang lebih baik. Penggunaan tin kami untuk pembungkusan bukan hanya tentang rupa – ia memberikan perlindungan yang kuat terhadap udara dan kelembapan, memelihara kualiti susu formula kami. Bukan itu sahaja, ia menyumbang kepada masa depan yang lebih mampan. Tin kami bukan sahaja kukuh, tetapi juga boleh dikitar semula, tidak terhingga (yang bermaksud tin boleh dikitar semula tanpa henti, menjadikannya gelung tertutup!). Setiap kali anda memilih susu formula kami, anda juga menyokong pilihan kemampanan dan hari esok yang lebih hijau.

Sustainable Packaging for Quality & A Greener Tomorrow

Keselamatan, Kemudahan dan Kebersihan

* Untuk susu formula Novalac Novamil KID IT & Novalac Novamil KID DHA di Malaysia sahaja.

Kualiti Terjamin

Mengikuti piawaian kualiti Eropah, setiap tin susu formula melalui 700 pusat pemeriksaan untuk memastikan setiap bahagian proses memenuhi piawaian tertinggi di Eropah. Proses ini bermula sejurus susu dikumpulkan dan diteruskan melalui semua langkah pembuatan dan pembungkusan.

Novamil KID DHA

Novalac Novamil KID DHA

Susu tepung premium menyokong kesihatan kanak-kanak melalui SmartGrowth360° dan bebas daripada GMO, antibiotik, hormon rBST & sukrosa.

MAKLUMAT LANJUT

Novamil KID IT

Novalac Novamil KID IT

Formula susu lanjutan yang mengandungi 30 nutrien penting dengan Omega 3 & 6. Novamil KID IT menggunakan SmartGut360° yang berfungsi melalui tindakan 4 kali ganda untuk menguruskan sembelit dengan meningkatkan masa Transit Usus (IT).

MAKLUMAT LANJUT

Novamil KID 1+

Novalac Novamil 1+

Formula susu mengandungi 29 nutrien penting untuk pemakanan yang seimbang. Ia diperkaya dengan tokoferol (sejenis Vitamin E) untuk meningkatkan imuniti kanak-kanak. 3 gelas/hari akan memenuhi 100% RNI Vitamin A, B kompleks, C, K, Zink & besi.

MAKLUMAT LANJUT

Boleh Didapati Di Sini

ShopeeDelfimartAEONJaya GrocerVillage GrocerBIG Grocer

KEDAI-KEDAI LAIN